Syntro Detachering levert planners. De focus ligt op personeelsplanning, we verlenen ook diensten binnen andere domeinen. Onze planners zijn verantwoordelijk voor de inzet van het personeel en verzorgen de operationele planning en het roosterbeheer. De planners van Syntro zijn op de hoogte van de wettelijke regelingen zoals CAO en Arbeidstijdenwet. Tevens beschikken zij over expertise over roosterontwerp, roosterinzet en roosterbeheer.

We besteden veel aandacht aan de werving en opleiding van onze planners. Ze weten hoe te handelen in het spanningsveld van personele wensen en bedrijfsmatige eisen. Er worden dan ook de nodige eisen aan de communicatieve en analytische vaardigheden van de planners gesteld.

We detacheren o.a. in de volgende branches:

Beveiliging, Industrie, Zorg (thuiszorg, ziekenhuizen, GGZ), Openbaar vervoer, Luchthavens, Politie, Industrie, Rijkswaterstaat, Gemeentes, etc...

De planners van Syntro hebben zeer veel ervaring en werken al vele jaren succesvol voor onze opdrachtgevers. Ze hebben kennis van meerdere plansystemen. Mocht het zijn dat zij met een bepaald plansysteem niet eerder hebben gewerkt, dan zijn zij vanwege hun uitgebreide ervaring in staat zich binnen een mum van tijd het plansysteem eigen te maken.